Behandlinger og priser

Afbud skal ske senest dagen før, ellers opkræves betaling for behandlingens fulde pris

Almindelig fodbehandling - 460 kr.

  • En fodbehandling på klinikken består af en dejligt afslappende fodbad, klipning og oprensning af negle samt beskæring af hård hud. Fodbehandlingen afsluttes med negleolie og indsmøring af fødder med plejende og fugtende creme.

Første fodbehandling - 500 kr.

  • Den første fodbehandling på klinikken består af fodbehandling og journaloptagelse. Som statsautoriseret fodterapeut er det lovpligtigt med journaloptag, hvor vi dokumenterer eventuelle helbredsmæssige faktorer, der kan have relevans for den fodterapeutiske behandling. Det sikrer ligeledes, at du får den bedst mulige behandling.

Stor fodbehandling - 500 kr.

  • Den store fodbehandling er til dig, der døjer med meget hård hud, ligtorne og/eller hælrevner. Efter den almindelige fodbehandling beskærer vi hård hud, ligtorne og hælrevner. Behandlingen afsluttes med negleolie og indsmøring af fødder med plejende og fugtende creme.

Lille delbehandling - 215 kr.

  • Klinikken tilbyder delbehandling af lokale fodproblemer. Det kan eksempelvis være, hvis du har mistanke om en ligtorn. Det er nemlig vigtigt at behandle ligtornen hurtigst muligt, så den ikke vokser sig stor og smertefuld.

Stor delbehandling - 305 kr.

  • Hos klinikken tilbyder vi delbehandling af lokale fodproblemer. Det kan eksempelvis være, hvis du har mistanke om flere ligtorne eller hælrevner. Det er nemlig vigtigt at behandle sådanne fodproblemer hurtigst muligt, så de ikke vokser og bliver yderst smertefulde.

Partiel behandling - 350 kr.

  • Ønsker du en partiel behandling, hvor vi eksempelvis fokuserer på blot neglebehandling eller beskæring af hård hud, tilbyder vi naturligvis også dette.

Lakering af negle med shellac - 250 kr.

  • I forbindelse med fodbehandling tilbyder vi også en forskønnende lakering af negle med shellac. Lakken har en fantastisk holdbarhed, og den hverken skaller, bliver mat eller ridset. Vi tilbyder lakeringen i mange forskellige farver, så der er for enhver smag.

Indlæg - fra 1.195 kr.

  • Med udgangspunkt i en fodundersøgelse af dine fødder, din sygdomshistorie og en beskrivelse af dine gener tilbyder vi individuelt tilpassede indlæg, der kan aflaste dine fødder.

Hjemmebehandling - 550 kr.

  • Klinik for fodterapi v/ Dorte Ellegaard tilbyder også fodbehandlingerne som hjemmebehandling til patienter, der ikke selv kan komme op på klinikken. Det gør vi, fordi vi tror på, at alle skal have mulighed for en professionel fodterapeutisk behandling.

Bøjlebehandling

  • En bøjlebehandling kan forebygge og behandle nedgroede negle. At døje med nedgroede negle kan være meget smertefuldt, men med en neglebøjle rettes neglen op, hvilket i de fleste tilfælde lindrer smerterne med det samme. Det er vigtigt at behandle nedgroede negle hurtigt, da der ellers er risiko for store smerter og infektioner. Hos klinikken tilbyder vi både bøjlebehandling med metalbøjle og kompositbøjle, der løfter neglen til sin naturlige position. Et bøjleforløb vil typisk vare mellem 6-12 måneder med korrigering hver 5-6 uge, indtil neglen igen har fundet sin naturlige form.

Har du spørgsmål?

Du kan skrive til os via formularen eller ring til os på
39 69 41 60

hCaptcha