Om fodterapeuten

Fodterapi i Høje Gladsaxe

Vi tilbyder effektiv fodterapi i behagelige omgivelser

Når dine fødder trænger til en professionel behandling og forkælelse, finder du behandlingen til dig hos Klinik for fodterapi v/ Dorte Ellegaard. Her kan du få målrettede fodbehandlinger af Dorte eller Hiyam, der begge er statsautoriserede fodterapeuter og sammenlagt har arbejdet med fodterapi i mere end 17 år. Det betyder, at vi med professionel og erfaren hånd kan tage os af dine fødder, også når det drejer sig om fodproblemer som følge af diabetes, nedgroede negle eller leddegigt. 


Behandling og forebyggelse i hyggelig klinik 

Hvad enten dine fødder trænger til en fodbehandling på grund af konkrete fodproblemer, eller du blot trænger til at forkæle dine fødder og samtidig forebygge problemer, så byder vi dig velkommen i vores hyggelig klinik. Siden 2012 har vi ved klinikken i Høje Gladsaxe tilbudt effektive fodbehandlinger, byens bedste udsigt og friskbrygget kaffe. 


Fodterapi for alle

Vi tilbyder fodterapi for mænd, kvinder i alle aldre samt børn og teenagere. Efter at have lokaliseret dine fodproblemer og talt med dig om dine forventninger, sørger vi for den mest effektive og optimale form for fodterapi og fodbehandling, der passer til lige netop dig og dine behov. Har du ikke mulighed for at komme til klinikken, tilbyder vi også fodbehandlinger i eget hjem.

Har du spørgsmål?

Du kan skrive til os via formularen eller ring til os på
39 69 41 60

hCaptcha